11.01.2018- 25.01.2018
19.12.2017 Tarihli Üniversitemiz Akademik Personel Alım İlanı Giriş Sınavı ve Değerlendirme Sonuçları
Bilgisayar Mühendisliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
Otomotiv Mühendisliği
Yabancı Diller Yüksekokulu

Resimleri büyük görüntülemek için üzerine tıklayınız

TÖMER

Proje Ofisi

Siyasal Bilgiler Fakültesi

Kazanan Adaylara Ayrıca Bir Duyuru Yapılmayacak Olup Bu Sayfada Yapılan Duyuru Tebligat Niteliğindedir

Kazanan adayların aşağıda yazılı belgeleri hazırlayarak 25 Ocak 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar atandıkları birimlere teslim etmeleri gerekmektedir.

1- Aslı veya kurum tasdikli öğrenim belgesi (lisans, yüksek lisans, doktora)
2- Sağlık kurulu raporu (tam teşekküllü devlet hastanesi ya da özel hastane) (naklen geleceklerden istenmez)
3- Sabıka kayıt belgesi (naklen geleceklerden istenmez)
4- Askerlik durum belgesi (terhis belgesi ya da askerlikle ilişiğinin olmadığına dair askerlik şubesinden alınacak belge) (naklen geleceklerden istenmez)