11.01.2019- 23.01.2019
2019-YÖK Merkezi Yazılı Sınav Sistemi Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Unvan Değişikliği Sınavı

"Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümlerine göre Üniversitemiz Unvan Değişikliği yazılı sınavı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca merkezi olarak yapılacaktır.

İlan edilen kadrolar için belirlenen başvuru süresinin son günü itibarıyla aranan nitelikleri taşıyan personel, başvuru şartlarını taşıdığı farklı unvanlı kadrolardan sadece biri için duyuruda belirtilen şekilde başvuruda bulunabilir. Başvuruda bulunulan unvanlı kadroya ilişkin birim ve derece belirtilmez.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Unvan Degisikligi Sınavı için tıklayınız

Başvuru Tarihi: 15 Ocak 2019 - 23 Ocak 2019
Başvuru Formu

Görevde Yükselme ve/veya Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Kurum Bazında Kadro Listesi (11.01.2019)